Visgroothandel de Jong

Bezorgen
Dagelijks vervoert Visgroothandel De Jong B.V. verse vis door heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Door eigen transport is snelle en flexibele levering mogelijk. Doordat Visgroothandel De Jong B.V. eigen chauffeurs in dienst heeft, is er constant controle tijdens het vervoer. Ook de chauffeurs onderhouden contact met de klanten en kunnen daardoor snel inspelen op de wensen van de klanten.

Verse Vis
Kwalitatieve verse vis leveren is het streven van Visgroothandel De Jong B.V. Om u van de beste kwaliteit te kunnen voorzien, wordt er alleen verse vis ingekocht. De Jong koopt zelf de vis in en hiermee waarborgt hij de kwaliteit Visgroothandel De Jong B.V. voor staat. De verse vis wordt op dezelfde dag van inkopen, verwerkt en vervoerd naar de klanten. De korte lever- en productietijden staan garant voor verse vis.

Levende Schaaldieren
Voor levende krabben en kreeften moet u bij Visgroothandel De Jong B.V. zijn. De krab wordt verwaterd in een zelfontwikkelde leeftank. Dit doet De Jong om alle stappen van het proces te kunnen bewaken, om zo de kwaliteit te waarborgen. Het proces van vangst tot vervoer is transparant en voldoet aan de kwaliteitseisen die De Jong hanteert.
Voor meer informatie klik op deze link Visgroothandel de Jong, Urk.