Wie zijn wij

Introductie

ThermoVans heeft zich gespecialiseerd in het leveren en bedrijfsklaar maken van hoogwaardige koelinstallaties op lichte bedrijfswagens voor de zakelijke markt.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uniek systeem ontwikkeld. Wij gaan door waar de fabriek ophoudt.

Origineel zijn op de meeste voertuigen een aantal componenten voor ons koelsysteem reeds aanwezig. Deze componenten completeren wij tot een volledig koelsysteem wat geheel geïntegreerd in het voertuig wordt ingebouwd.

Agentschap

ThermoVans is dealer van het merk DENSO. Wereldwijd behoort deze, van oorsprong Japanse firma, tot de grootste toeleveranciers van de automobielindustrie. Dit betekent voor u een toeleverancier van formaat welke garant staat voor technisch hoogwaardige producten, snelle technische ondersteuning en een goede service organisatie.

Uniek

Het unieke aan ons concept is dat wij een volledig geïntegreerd koelsysteem kunnen bieden van een zelfde makelij. Transportkoeling is een product dat op maat wordt samengesteld, omdat u als klant, vaak specifieke wensen heeft met betrekking tot de opbouw. Alle componenten voor het koelsysteem zijn van hetzelfde merk en dus op elkaar afgestemd.  Een dergelijk “afgestemd” systeem neemt weinig motorvermogen en levert een groot koelvermogen. Verder betekent dit betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Tot slot

Met DENSO en ThermoVans doet u een goede keus, want wij verzorgen maatwerk afgestemd op uw wensen gebruikmakend van reeds origineel gemonteerde componenten.

Na het bekijken van de vervolgpagina’s heeft u naar verwachting een goed beeld gekregen van de vele mogelijkheden. U kunt ons uw specifieke wensen aangeven d.m.v. het invullen van een vragenlijst. Aan de hand van deze gegevens maken wij u een passende aanbieding.