Groothandel AGF Kruizinga

Kruizinga AGF BV is van oorsprong een aardappelhandel. Inmiddels bestaan wij ruim 50 jaar. In de afgelopen 50 jaar is er echter veel veranderd op het gebied van AGF en zijn ook wij met onze tijd meegegaan.

Elke dag vers!
Naast aardappelhandel zijn wij ook fruithandel en groentehandel en leveren wij tevens een totaalpakket AGF producten aan detailhandel, horeca en institutionele markt. Met rechtstreekse inkoopkanalen zijn wij in staat een breed en diep assortiment te bieden met een elke dag vers garantie!

Door dagelijkse inkoop is onze kwaliteit gewaarborgd en d.m.v. een breed netwerk van gekwalificeerde leveranciers, kunnen wij u de beste producten leveren. De groenten en fruit worden in aparte opslagruimtes gekoeld, zo voorzien wij in de ideale bewaartemperatuur voor onze producten en behoudt het haar versheid en vitamines. Binnen ons uitgebreide aanbod van groenten en fruit vindt u uiteraard ook de meest uiteenlopende variaties van het betreffende seizoen.

Ook met onze uitgebreide productie mogelijkheden met daarbij een uitgekiend assortiment van rauwkost en salades voorzien wij dagelijks een ruime klantenkring van dagverse producten.

Voor meer informatie klik op deze link Kruizinga AGF.