Maaltijdservice Oosterlengte

Maaltijdservice Oosterlengte levert uw maaltijd aan huis met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u zeker zijn van een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd dan is Maaltijdservice Oosterlengte uw leverancier.
Maaltijdservice Oosterlengte is ruim twintig jaar geleden ontstaan uit tafeltje dekje Oost-Groningen. Onze doelstelling is om voor iedereen die niet wil of kan koken een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dat wij hier goed in slagen blijkt uit het feit dat inmiddels al 2.500 cliƫnten, in de provincie Groningen en Drenthe, dagelijks van onze maaltijden genieten. Hebt u een verjaardag of feestje? Onze Cateringservice levert u heerlijke en uitgebreide hapjesschalen en/of salades voor een aantrekkelijke prijs. Zie hiervoor ook het onderdeel Cateringservice op deze site.

Voor iedereen die niet langer in staat is om zelf te koken, een keertje geen zin heeft om te koken of geen mogelijkheid heeft om zelf te koken, levert Maaltijdservice Oosterlengte zeven dagen per week een heerlijke koelverse maaltijd bij u thuis.