Vleesgroothandel de Klasse

Welkom bij Vleesgroothandel De Klasse
De totaal leverancier op het gebied van vlees. Wij kennen de herkomst van ons vlees, hiermee kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Tevens hechten wij veel waarde aan de klanttevredenheid. Zijn er speciale wensen, zoals bepaalde snitten, laat het ons dan weten en wij zullen onze uiterste best doen om dit in te vullen. Voor eventuele vragen kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken of via email.

Wij werken volgens N.V.W.A goedgekeurd HACCP plan.

Levering door heel Nederland!

Over ons
Ons familiebedrijf is opgericht in 1959 door Bôte van der Wal. Het bedrijf hield zich in die tijd bezig met reclame activiteiten en het leveren van bijartikelen van soepen tot vleeswaren aan aangesloten leden. Dit gebeurde vanuit de toenmalige slagerij welke gevestigd was aan de Olde Galileën te Leeuwarden.
Door de groei van het bedrijf, werd besloten om de activiteiten in de eigen slagerij te beëindigen en op zoek te gaan naar een nieuw pand. Dat werd gevonden op de Nieuwe Buren nr. 95 voorheen van Simon de Wit. Dit was in het jaar 1962. Door de snelle groei en ruimte gebrek werd het bedrijfspand van de Sperwer in de Gysbert Japicxstraat op 18-12-1967 aangekocht. Zoon Piet van der Wal kwam in 1975 in het bedrijf werken na eerst de vakschool in Utrecht te hebben doorlopen. Door opkomst van de grootwinkel bedrijven werd besloten om gedeeltelijk over te stappen naar de verkoop van vers vlees.

In 1984 werd er definitief overgestapt naar de verkoop van vers vlees, onder de nieuwe naam VLEESGROOTHANDEL “DE KLASSE”.
Voor meer informatie klik op deze link Vleesgroothandel de Klasse.